Pro dobrý a zdravý spánek jsou vhodné pěnové matrace

Jul 2, 2015 by

Pro dobrý a zdravý spánek jsou vhodné pěnové matrace

O tom, že kvalitní a zdravý spánek je velmi důležitý všichni víme. Méně už ovšem máme v podvědomí to, jak takového spánku skutečně dosáhnout, a jaké jsou ty nejvhodnější pomůcky pro skutečně zdravé spaní. Jedním z nich jsou i pěnové zdravotní matrace. Na našem trhu patří tento typ matrací k těm nejoblíbenějším, a to nejen díky skvělým vlastnostem, ale také díky rozumně použitým materiálům.

Použité materiály jsou na 100 % přírodní

Jako výplň u pěnových matrací se používá přírodní latex, který má velkou výhodu především v tom, že díky vzdušnosti a materiálu odpuzuje roztoče. Proto se tato matrace stává nejlepší volbou pro osoby trpící nějakou alergií. Mimoto dokáže latex dobře odvádět vlhkost a cirkulace vzduchu uvnitř matrace je také výborná. Díky těmto vlastnostem je zaručen komfortní spánek i po hygienické a tepelné stránce. Opravdovou pohodu a maximální pohodlí zajišťuje bodová elasticita a profilování pěnové matrace na 7 významných anatomických lidských zón.

Moderní produkty

Chcete-li vyzkoušet něco jiného než jsou pěnové matrace, můžete svou pozornost zaměřit na tzv. sendvičovou matraci. U té se pěnová výplň skládá ze dvou druhů studených pěn. Každý druh má jiný stupeň tuhosti. Obě pěny jsou rozloženy tak, aby matrace podpírala při spánku páteř správně, a vy jste se ráno budili odpočatí a plni energie. Mezi různě tuhými matracemi jsou otvory, které jsou navíc vyplněny dalšími výztuhami. Ty mají zajišťovat oporu určitých částí páteře. Díky tomu bude váš spánek ještě lepší a zdravější.

roselatac

Kde můžete koupit kvalitní matrace?

Tak jako ve většině odvětví na trhu i na tom s matracemi můžete narazit na spoustu nekvalitních výrobků a na spoustu neseriózních prodejců. Matrace z nekvalitních materiálů, které stojí mnoho peněz, vám navíc mohou i velmi uškodit. Většinou nejsou ze zdravotního hlediska vůbec vhodné a s vaší páteří a zády udělají úplný opak toho, co slibují prodejci. Kvalitní matrace se nemůže nijak ošidit a při výběru není určitě na místě dívat se nejdříve na cenu a až poté na kvalitu. Pokud chce zákazník uchránit své zdraví a chce, aby mu matrace nějaký čas vydržela, nebude zbytečně šetřit.

Při volbě prodejce je nejlepší nakupovat nejlépe od tuzemských prodejců, kteří již působí na našem trhu nějakou dobu, a navíc se bude snažit splnit vaše přání nejlépe na 100 %. Skutečně solidního prodávajícího poznáte podle toho, že mu nebude činit problém půjčit vám matraci i domů na vyzkoušení.

lata duo3

Matraceno s.r.o.

Kvalitní výrobky za dobré ceny nabízí například rodinná firma Matraceno, která je na našem trhu již více než 20 let. Klient zde může koupit jak pěnové matrace, tak i pružinové nebo z koňských žíní. U každého typu je navíc na výběr hned ze tří podkategorií, např. pěnové matrace – levné, kvalitní a luxusní. Nemusíte se však bát, že slovo „levné“ znamená automaticky nekvalitní. Mimoto si můžete vybrat i z různých velikostí nebo si objednat matraci na míru. Na vámi vybraný druh si pak ještě můžete navolit jeden ze šesti typů potahů a matraci si dokonce zdarma zapůjčit domů na 5 dní a poté ji klidně bez udání důvodu vrátit.

Podobné články

Sdílet článek